SAYA RISAU! SAYA ADA SEORANG ANAK PEREMPUAN BERUMUR 14 TAHUN, HUBUNGAN DIA DENGAN SUAMI SAYA MACAM TIADA BATAS.. TIDUR DAN MANDI BERSAMA.. ADA SATU MALAM MEREKA TIDUR BERSAMA SAMBIL TANGAN SUAMI SAYA DI……

loading...

Asalammualaikum. Saya guna FB adik saya mohon hidekan profile. Saya tiada fb ( maaf kuno sikit) …

Saya seorg istri dan ibu . Ada 3 org anak , sorg 7 tahun (lelaki) , 11 tahun ( lelaki) Dan 14 tahun ( perempuan ). Alhamdulilah anak2 Tak banyak karenah.

Cuma saya nak minta pendapat dari ibu2 serta ayah2 dekat luar. Perlu ke saya bataskan pergaulan anak dengan suami saya?.

Begini ceritanya, anak saya perempuan sangat rapat dgn ayahnya. Dan boleh kira dalam 5 Kali seminggu ayah tidur dgn anak perempuan nya.

Saya pernah tegor suami , saya bagitau Tak elok SB anak perempuan tu da besar Dan bila saya cakap suami kata saya berfikiran kolot Dan negative padahal saya tidak langsung berfikiran seperti itu.

Anak perempuan saya dah akil baligh ( maaf kalau salah eja) , Dan badan dia agak seperti remaja berumur 21+ .

Suami saya jugak slalu Mandi dgn anak perempuan saya padahal dgn anak lelaki dia Tak pernah pelawa untuk Mandi bersama.,

Suami jugak agak suka bergurau kasar contohnya tampar punggung anak perempuan saya.

Setiap pagi saya bangun utk kejutkan suami dan anak solat subuh, Pagi itu saya rasa agak sedih. Saya melihat suami saya tidur berpelukan dgn anak saya sambil tangan dia di buah dada ( maaf klau agak lucah) .

Saya terdiam seketika. Pagi tu saya ada cakap ‘ abg lepasni takpayah tidur dgn anak perempuan, abg tu suami saya ayah kpd anak2 Kita, tolong jgn main2 dgn agama abg,

Kita org Islam Ada batas2 yg perlu Kita ikut’. Suami saya iakan je. Allahurabbi. Ape yg perlu saya buat.? Risau lama2 Perkara ini merebak Jadi benda lain. .

Sumber : K R T

loading...